SPSCHB

Marie Pavloušková

Ing. Marie Pavloušková

Vzdělání:

  • Vysoká škola chemicko-technologická Praha, fakulta potravinářské a biochemické technologie
  • Doplňující pedagogické studium, VŠCHT Praha

Další významná osvědčení:

  • Zavádění systému HACCP
  • Aplikace koučinku ve výuce a vzdělávání
  • Enviromentální vzdělávání pro pedagogické pracovníky

Praxe:

  • Technolog - výroba kyseliny citronové
  • Inspektor - Státní zemědělská a potravinářská inspekce

Aprobace:

  • výuka chemie pro 3. stupeň škol

Vyučované předměty:

  • Hygiena a technologie potravin
  • Metody analýzy potravin
  • Analytická chemie
  • Chemie
  • Monitorování životního prostředí
  • Ochrana životního prostředí

Aktivity v rámci školy:

  • vedení odborné knihovny
  • zajištění evidence a likvidace odpadů 
  • účast v realizačním týmu školy soutěže „Hledáme nejlepšího mladého chemika ČR“ 

Aktivity v oblasti maturitní zkoušky

  • certifikovaný zadavatel MZ

Zapojení v projektech financovaných EU:

  • Aplikace koučinku ve výuce a vzdělávání (absolvent kurzu koučování)